Workshops

Roots coaching & counseling biedt naast individuele coaching ook coaching in de vorm van workshops aan. Deze workshops kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Denk hierbij aan een bedrijfsworkshop of een teambuilding sessie.

De invulling van de workshops is maatwerk. Dit betekent dat de locatie, lengte van de sessies, frequentie en inhoud worden afgestemd op de wensen en of behoeften. 

Interesse?

De workshops

Workshop Roots Kracht van gedachte

De kracht van gedachte is een praktische workshop waarin je kennis maakt en ervaart hoe krachtig gedachtes zijn.
Hoe positiever een gedachte, hoe meer je gelooft in jouw gedachte, hoe sneller het werkelijkheid kan worden. Deze workshop helpt je wanneer je vast zit in bepaalde patronen en wanneer je stappen wil maken in je loopbaan.

Je zal ervaren dat je een manier van denken hebt van vóór deze workshop en erna. 

Nieuwsgierig? Neem zeker contact op voor meer informatie.

Workshop Roots Werkgeluk

In de huidige, krappe arbeidsmarkt wil je als werkgever jouw medewerkers graag behouden en aan je bedrijf binden. Veelal gaat de focus tegenwoordig binnen bedrijven naar onboarding van nieuwe medewerkers. Mooie inwerkprogramma’s worden er geschreven en gemaakt om de medewerker te enthousiasmeren en binnen het bedrijf te houden. 

De focus mag echter ook gaan naar de mensen binnen het bedrijf waar je tevreden over bent en die al enkele jaren in het bedrijf werkzaam zijn. 

Hoe behoud je deze medewerkers voor jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor, zeker in de huidige arbeidsmarkt, dat medewerkers die belangrijk zijn voor het bedrijf niet weglopen en hun baan opzeggen? Of misschien wel erger, hoe voorkom je dat medewerkers door onvrede in verzuim terechtkomen?  

In de workshop Roots Werkgeluk gaat het om wat jouw medewerkers of jezelf plezier, voldoening of zingeving geeft in het werk, wat voor impact werkgeluk heeft op een medewerker en hoe het van invloed kan zijn op de werkvloer.  Je maakt kennis met wat gelukkig werken voor jezelf inhoudt maar ook voor jouw collega’s. Hierdoor krijg je meer zicht op jouw eigen visie op werkgeluk. Werkgeluk is namelijk meetbaar, toetsbaar en maakbaar.

Workshop Solliciteren met Chat-GPT

Chat-GPT is een superhandig hulpmiddel voor je loopbaan. Deze tool helpt je ook in het zetten van stappen naar nieuw werkgeluk.
Tijdens deze workshop ontdek je hoe je succesvol kunt solliciteren met behulp van Chat-GPT met hulp van een gecertificeerd Register Loopbaanprofessional die meteen de vertaalslag maakt naar de huidige arbeidsmarkt. Hier leer je effectieve sollicitatietechnieken, verbeter je CV en perfectioneer je sollicitatiegesprekken.