Over Roots

Roots coaching & counseling

In de snelle en veeleisende wereld van vandaag is het een uitdaging om balans te vinden tussen werk en persoonlijk leven. Bij Roots coaching & counseling ligt de focus op jouw kern, op jouw wortels. Om daar te komen, vertrekken we vanuit jouw gevoel, omdat gevoel de meest betrouwbare en zuivere graadmeter is. Op deze manier brengen we verstand en hart in balans.

Doel en visie

Bij Roots coaching & counseling geloven we dat werkgeluk essentieel is in elke loopbaan. En dat iedereen die werkt, werkgeluk mag ervaren!
We bieden praktische begeleiding en strategieën om stress te verminderen, evenwicht te vinden en om plezier, voldoening en zingeving in je werk te (her)ontdekken.
Wij helpen je om helderheid te krijgen in jouw loopbaan.

Want wanneer je doet waar je van houdt, straal je dat uit in alles wat je onderneemt!

Over Ruth 

Coach

Ik ben opgeleid als beroepskeuze-adviseur. En altijd ben ik al geïnteresseerd in de loopbaanontwikkeling van medewerkers.
Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als loopbaancoach op het gebied van loopbaan, onderwijs en arbeidsmarkt ben ik in 2012 gestart met mijn bedrijf Roots coaching & counseling in Uden.

Ik ben een NOLOC gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (RL) en een gecertificeerd Werkgeluk Professional.
Momenteel begeleid ik met veel plezier en voldoening professionals op hun weg naar loopbaansucces en werkgeluk. Mijn passie ligt in het ontdekken van verborgen talenten en het creëren van carrières waarin mensen daadwerkelijk werkgeluk ervaren.

Ruth/Roots

Mijn naam Ruth wordt uitgesproken met een ‘oe,’ zoals gebruikelijk op de Molukken in Indonesië.
Ik ben vernoemd naar mijn lieve oma. Zij staat voor mij symbool voor mijn wortels, mijn oorsprong, maar ook zeker het leven met en vanuit gevoel.

Dit is de reden waarom ik heb gekozen voor de naam van mijn bedrijf: Roots coaching & counseling. Deze naam is een afgeleide van mijn eigen naam en de manier hoe er in mijn bedrijf wordt gewerkt: We gaan eerst terug naar de wortels om zo op zoek te gaan naar jouw werkgeluk.

Aanpak

Door de vele jaren ervaring in loopbaancoaching is de aanpak bij Roots coaching & counseling gebaseerd op een enthousiaste, eerlijke, directe en oprechte benadering. Er worden bewezen technieken ingezet die wetenschappelijk onderbouwd zijn.
De overtuiging is dat een open en eerlijke communicatie de sleutel is tot effectieve loopbaanontwikkeling. Het doel is daarom ook om mensen te begeleiden bij het overwinnen van obstakels, het stellen van doelen en het verwezenlijken van hun dromen in hun carrière.