Wat anderen vinden

Wil je graag weten hoe anderen de trajecten en workshops hebben ervaren?
Hieronder vind je enkele ervaringen. 

Om de privacy van iedereen te waarborgen, worden de reacties geplaatst zonder namen. 

Wil je zelf een reactie plaatsen dan kan dit door onderstaande button te gebruiken. 

Ontwapenende glimlach

Ik kijk met veel plezier terug op mijn coachtraject bij en door Ruth. Ik raad haar bij iedereen aan die op zoek is naar een gepassioneerde, enthousiaste, loopbaancoach die ook nog eens in het bezit is van een ontwapenende glimlach.

Haar kennis wat de arbeidsmarkt nu vraagt op allerlei gebieden heeft mij geholpen de juiste dingen te doen in de zoektocht naar een nieuwe werkomgeving: juiste CV op de vacature tekst laten aansluiten, gespreksvoorbereiding sollicitatiegesprek etc.

Als je echt geconfronteerd wilt worden met jezelf en je intuïtie naar boven wilt halen en leren gebruiken bij beslissingen, dan is dit een mooie uitdaging. Wil je de dingen op een rijtje kunnen zetten en even weten waar je staat op momenten dat je even de weg kwijt bent dan helpt dit echt.

Een geweldig warm mens, die haar warmte en compassie met haar medemens weet te combineren met een vlijmscherp inzicht over wat er werkelijk aan de hand is. Zij neemt je aan de hand en leidt je liefdevol naar die plaatsen waar je vragen liggen, maar die tot nog toe te moeilijk waren om te bezoeken. Als coach en als mens een aanrader om contact mee te zoeken!